BERSALIN DI HOSPITAL SERDANG

Sy nak tanya procedure bersalin di Hosp Serdang utk non-gov servant boleh booking ke walaupun selama ni tak pernah ada record di sana? Sbb sy refer hpj sebelum ni tp nak bersalin di hosp serdang.

2 Balas

hai mommy. terus je ke hospital bila sakit. tak perlu booking sebab hosp government kan. rasanya no problem. takkan hospital nak reject kita masa tengah sakit kan.

2y ago

ooo boleh terus pergi ya. sy nak ke sana sbb sana husband boleh teman dlm ward katanya 😅