Bibir biru 😰

Sy nak tanya, normal ke baby nak tumbuh gigi akan ada peel gigit bibir sampai biru?? baby baru masuk 4bulan setgh.. risau pula.. #bantusharing #babyfirst #mommybuntu #1stimemom

Bibir biru 😰
8 Balas

beli teether ntuk baby. basuh bersih2, simpan dlm peti ais dlu dlm stgh jam, baru kasi baby. benda sejuk boleh lega kan gatal gusi.

Anak sy start tumbuh gigi dia nyonyot bibir mcm hisap puting tu smpai lebam2 bibir. Smpai bawa ke besar 😅

sya tiga org ank nak tumbuh gigi tak pernah plak mcm ni..better tanya doktor sis sebab lebam tu

Beli teether, nti bersihkan dlu then letak lam peti ais bg sejuk2. Kesian dia x selesa tu.

bayi saya pun mcm tu juga sis.. ada sesiapa boleh jawap tak ? saya risau😢

3y ago

cuba puan bli bby mainan teether tu..nti bila rs gusi gatal nk gigit puan bg bby gigit teether

gusi dia gatal ni..nti puan try beli n bg bby teether ya 😉✌

anak sy gigit benda keras kdg smpai berdarah gusi 😅

Cuba belikan dia teether