bromocriptine

hi. sy nak tanya klau kita nak ambik clomid kena check dgn Dr dulu ke? proses dia mcm mna ya?sy tengok ada org jual ovamit kat shopee tp takut plak nak main beli je... lpstu ada ke yg period tp kluar spotting je? darah pink cair mcmtu dh check upt tp negative.... klau nak beli bromocriptine dkt farmasi, boleh beli ke.? ke kena ambik surat dengan Dr dulu... sy prolaktin tinggi tp Dr taknak bg ubat.... sy ingt nak beli sendiri klau boleh lah.....

1 Balas

hi mommy. pendapat saya lebih baik consult doktor sebelum consume apa pun jenis ubat terutama kalau mommy ttc sebab they know better. unless kalau mommy pernah consume ubat tu dan takde masalah buat mommy,carry on 😊