Hi sy nak tanya. Kenapa ye kat payudara sy ada naik ketulan , bila tak pgang tak sakit.

Hi sy nak tanya. Kenapa ye kat payudara sy ada naik ketulan , bila tak pgang tak sakit. Kalau pgang bru sakit. Ada tak yg mcm ni?? Sy mnyusu anak...#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #firstmom #firstbaby

2 Balas

ketulan susu ke? cuba urut angkat tangan lpastu urut slow².. x pun pergu check doktor segera jgn biar..

1y ago

ouh herm..mcm sy plk sy rasa sy ni bisul naik tepi breast sbb sblum bersalin bese jd bisul di bawah ketiak & celah kangkang.. sblum naik tu kulit jd gatal sgt esok lusa terus naik bengkak licin kulit tu.. kdng sakit kdng x..tp bila pecah ada juga darah & air bisa kluar.. cuma haritu belum matang lg anak sy cakar dgn kukunya.. sakitnya lh.. dkt seminggu juga luka nk baik sy buh minyak gamat ckit.. klau nk kepastian awak pergi check doktor lh kut dia bg ubat surut kecut

masih sakit x sis