PENGALAMAN BERSALIN HB LOW

Sy nak tanya. Kalau HB low around 10-10.5 ada apaapa komplikasi tak ? Mummy yang pernah mengalami nya boleh share pengalaman? Terimakasih atas perkongsian. #pleasehelp #firstmom #hblow

8 Balas

sy hb low sis. tp tiada simptom apa² juga. dktor ckp sbb penyerapan tak okey. sehari sebelum bersalin doktor ambil fbc sy lg. kputusan 10.4 ja. alhamdulillah masa bersalin tak ada apa² komplikasi. tp jangan ambil mudah bab hb low sis. cuba usahakan minum jus kurma delima . masa sy prgnnt ank k3, sy tak dpt minum jus ni. sbb sy ada gdm. so doktor tak syorkan. tp masa prgnnt ank ke2 sy tk ada gdm so minum jus ni. hb sy cantik spnjang prgnnt.

9mo ago

sy bru beli pati delima sbb tkde GDM. thnkyou for yr sggestion ya