Baby high demand di taska

Hi, sy nak tanya dkt sini ada tak yg kerja di taska handle baby high demand atau yg pernah hantar anak high demand ke taska? Nak minta share sikit pengalaman kalau pernah handle budak high demand di taska, macam mana ticer bagi tidur? Anak sy 3bulan, dia boleh je tidur atas katil, cumanya proses nak bagi tidur tu agak mencabar sbb anak sy suka tahan mata, bila dh nampak dia garu2 mata mmg sy terus bedung. Bila nak tepuk2 tu la dia start lawan mcm nak berperang sampai kena buka white noise kuat2. Mmg xboleh lewat tidur sikit pun, kalau tak dia lg la lawan nak tidur. Masalahnya dh mengantuk pun boleh nak senyum2 bersembang 😅 Agak agak kalau masuk taska, ticer boleh ke ye handle anak sy ni 🥹 jujur sy risau sbb dh nak masuk kerja dh, takut nanti x #babyhighdemand #taska

2 Balas

sis kena inform sesiap kat teacher yg anak sis ni mcm ni mcm ni. insha'Allah rata² taska boleh handle. sebelum sis start keje, sis cuba dulu hantar anak 1-3 hari kat taska tengok macam mana. ok ke tak. pastikan taska yg sis hantar tu pun ada cctv

Taska saya masukkan baby dlm buai

4w ago

Saya tak pernah pulak pertikai pada taska tak boleh atas alasan tak follow requirements JKM sbb kt rumah dulu pun saya guna buai. Tp pernah lah dgr ada parents tu kecoh2 larang anak dia dimasukkan dlm buai sebab parents taknak biasakan, taska tu bgtau kalau tak setuju boleh stop hantar anak. Taktau apa jadi lepastu tp takde pulak JKM dtg check. Kantoi pun sebab anak parents yg lagi sorang kantoikan around 5yrs kot bgtau adik dia tidur dlm buai so mcm kecoh laa. Anak saya pun skrg besar dah besar & dah reject buai tidur sendiri kt bawah huhu