Mandian bayi

Sy nak tanya, baby bath boleh ke guna utk baby head to toe ? Sy kirim pd abang saya tp dia salah beli.

10 Balas

Saya sekarang guna mandian head to toe anakku. Tapi sebelum ni, saya pernah je guna baby bath untuk seluruh badan anak.

4y ago

You're welcome 🤗

Head to toe bermakna untuk rambut, badan sampai kaki.. Boleh pakai.. Sebab tu head to toe..

4y ago

ya betul tp abang sy tersalah beli yg 'Bath'. Ragu² jd sy tanya. Tq sis 😊

jgn letak bnyk sangat kat kepala .risau pedih mata . 😊 boleh je pakai .tak yah bazir

4y ago

Oke sis. Nanti sy buat mcm tu. Terima kasih sudi jawab 😊

Head to toe boleh je utk badan dan kepala. Sbb tu la namanya pun head to toe..

4y ago

bukan. Abg sy terbeli yg bath punya. Bukan head to toe. Sebab tu sy tnya boleh ke guna 1 badan.

Terbeli baby bath ke? Kadang2 klau syampu habis, saya guna je baby bath

4y ago

ya sis. abg sy terbeli yg bath punya. Sy kirim head to toe punya. Sebab tu sy tanya. Anak first 😊

Boleh sis, yang head to toe boleh guna untuk shampoo dengan sabun sekali.

4y ago

hehe tula. Sy faham head to toe tu tp abang sy slh beli. Nak keluar masa tu tgh pantang. Lps tu pkp pulak 😂 apa pun terima kasih banyak sis sudi jawap 😊😊

Tak boleh.. baby bath for mandian je. Baby head to toe tuk smua...

4y ago

ok sis. tq sudi jawab ya.

Sy pn pkai head to toe.. Sng.. Skali guna..

4y ago

Ohh.. Sory slh fhm.. Bace skali lalu.. Boleh je..sy pn kdg abes stock.. Pkai bath je skali..

Bleh je sis pkai... Sy pun kdg2 pkai jgak

4y ago

oke sis. Tu la selalu beli head to toe tp ni tersalah beli yang 'Bath'.

Head to toe bleh guna tuk satu bdan sis

4y ago

saya tahu. tapi abg sy terbeli yg bath punya. sebab tu sy tanya sbb anak first.