Saiz bby kecil dari usia kandungan

Sy nak tanya ada tak ibu² disini ad pengalaman berat bby kecil dr usia kandungan.. Bby sy berat 2.1kg , usia kandungan sekarang 34weeks6days.. berat bby xsesuai dgn usia sekarang .. n doktor ada cakap dekat sy kemungkinan placenta @ tali pusat bermasalah n berkemungkinan bersalin awal.. lagi next oppoiment 2 weeks dr sekrang utk pantau berat bby..

1 Balas

bb blh grow lg tu..sy scan 35week 1.8kg..36week pn 1.8kg..tp sy bersalin awl.36week..bb kuar 2.3kg