sakit pada betis

Sy nak masuk 7 bulan.. lately ni rasa kaki kat betis tu sakit2 pastu perasan ada urat hijau biru gitu warnanya.. kulit ok x berkedut pun.. urat tu pun x timbul.. cuma nampak la warnanya.. kat bahagian betis selalu sakit2.. nak urut rasa tegang je.. boleh ke kalau sy nak sapu minyak panas kt area situ? Sy memg kerap berdiri sbb kerja.. ada petua tak nak bagi kaki kuat tampung badan kita yg ada baby ni..

1 Balas

Minyak panas tak boleh , ada metyl salacylate . Jangan banyak berdiri sangat takut nanti tidur malam kejang pulak