Bawa baby ke taman, pakai apa

Sy nak bawa baby 10 bulan ke taman. Baby pakai apa baru sesuai? Baju lengan panjang & seluar panjang takut panas. Kalau baju lengan pendek & seluar pendek, takut kena gigit nyamuk. Saya akan lekat mosquito repellent patch kat baju baby.

13 Balas

dah ada jawapan kat soalan tu 😅 i baca soalan pastu baca jawapan pastu i nak jawab apa ? 🤣

12mo ago

Sorry la sis. Sy nk tau pendapat sis2 kat sini. Sy baru pertama kali nk bawak baby ke taman.

pakai je pape awak sukaaa..janji dia ok

pakai yg baju lubang2 tu sbb panas kan