Siapa Berat Cepat Naik Or Cepat turun Or Berat Maintain je xlebih dari 10kg stiap kali weeks naik

Sy mula Pregnant timbang 92Kg Skrang dah 24weeks ,Hari Selasa lepas 10hb 3 check up berat sy baru naik 94.5kg Alhamdulillah maknanya sy mkn bukan berat sy naik tpy baby yg kuat mkn hehehe... Share Skit Mommies ?? #BabyBoy

Siapa Berat Cepat Naik Or Cepat turun Or Berat Maintain je xlebih dari 10kg stiap kali weeks naik
1 Balas

Sy tiap kali pregnant paling berat 60kg..berat masa buka buku 46/47kg mcm tu

4y ago

Byk ke naik...tp lps bsalin akn dpt blk 47kg😊