Termakan Daun Ketumbar

Sy mkn mee celop.daun ketumbar sy blend..bahaya ke? Sy bc boleh akibat keguguran..Kandungan 5bulan 1st mom

4 Balas

Ya Allah. Takutt. Terus paranoidd. Sy bru lepas buat and makan viatnamese roll. Beriye makan sos hijau. Sy letak banyak daun ketumbar tu. ttbe lepas makan. Bru check boleh makan ke tak. Sekali dalam apps ni kata. Xboleh. Takooot😭😭 kandungan baru 5weeks. Korang ok ke?

Sikit jer xpe.. Jgn risau. Sy Siap buat ulam cicah budu Daun ketumbar 😂 bila tau xelok Sgt baru Jarang2 makan. Tp pebret, tahan jer hati. Sy skang 22w5day.

sy makan je sis.. alhamdulillah takde pape.. jangan la risau sgt...

sis berapa week dah