Batuk batuk sampai terkencing

Sy mengalami batuk yg kuat untuk beberapa hari ni , setiap kali Batuk mesti terbuang air kecil .. adakah ini normal ?

1 Balas

Hi awak! Awak tengah pregnant atau dah bersalin? Saya lalui benda sama untuk both lah senang cakap. Masa pregnant senang terkeluar sebab baby tu tekan pundi kita. Selepas bersalin pulak sebab otot pelvis lemah. Mummy kena rajin buat kegel exercise tau! Kena kemut kemut sikit supaya bawah tu lebih kuat

1y ago

tak tahan betul Smpai pakai pad berdouble 😅