Pregnant 24 w,.

Saya batuk... pregnant 24w...tapi batuk sampai terkencing....macam nak atasi batuk terkencing ni

2 Balas

Kne buat senaman kegel . Saya time awal prgnt jenis nk terkencing n selalu terkencing sikit dkt spender. Tpi bila dh byk buat senama kegel alhamdulillah takde asyik terkencing sikit kt spender

sy ada baca, kalau nak hindarkan keadaan mcm tu kena buat exercise girdle/squat. mgkn boleh google cara atasi tu