Sakit semacam senggugut

Sy mau tnya, kandungan bru 5 minggu.. Tapi bwah perut sy sakit semacam snggut.. Ada kah itu normal bun?

4 Balas

normal sis selagi tak ada pendarahan. saya 5w sakit cramping dan tajam sangat sakitnya lepas 2 jam sakit tak juga berhenti bila pi toilet dah ada spotting brow2 mcm tu..esoknya pagi2 pi klinik scan doktr kata maybe ectopic pregnancy,doktr bg surat ke hospital time tu jugak.last2 memang cnfirm ectopic dan kena czer..sedih kandungan ikt kiraan dktr dah 6w+.

3y ago

waalaikumsalam sis..sama sis syukur tak pecah.kalau pecah lg rumit sis..boleh mengancam nyawa kita sekali.

inshaaAllah normal sis, saya pun macam tu sampai pi jumpa dr dua kali sebab risau. and dua dua dr kata normal as long bukan cramping yang berpanjangan and tak bleeding. kita rasa macam senggugut sebab rahim tengah nak mengembang so tu yang tak selesa sikit nanti baby dah masuk 11 weeks macam tu dah kurang sikit dah sis rasa tu

3y ago

thank uu info sis

Normal selagi tkda pndarahan

normal