Paras normal gdm berapa?

Hi sy last week sy minum air gula then the next day klinik call ckp result sy sangkut. Pastu kena dtg klinik harini dan check gula dlm darah sbnyak 4x. Bila check result last week rupanya sy 5.2 kalau normal 5.1 . Bukan ke normal kalau masih result 5.3 kebawah sbb sy ada baca dlm article di google sebelum ni?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

sy pon sangkut gdm...fasting blood 5.1..after 2h minum air gula 6.3..every 2 weeks kena buat bsp 😔😔

Ikut kk. Berbeza setiap klinik