Waktu sesuai untuk UPT?

Hi, sy last period 27/5.. dah lewat baru berapa hari period and ada samar sikit kt upt.. Soalan saya: 1. Waktu bila sebenarnya better buat upt lepas delay period untuk dpt clear test? Takut kecewa jgk kalau negative.. 2. Waktu pagi sesuai untuk upt kan? 3. Boleh recommend upt kit yang sesuai & accurate? 4. Kalau ada samar tu mmg confirm ke pregnant?#bantusharing #pleasehelp #FTM #firstmom

6 Balas

Sama saya last period 27/5 , saya mmg check upt hari2 pakai strip yg murah2 beli kat shopee tu je , kalau ikutkan dari jumaat (23/6) hari tu saya check double line hari2 cuma samar2 tapi makin lama makin pekat cuma line T tak lebih pekat dari line C , saya nak tunggu jumaat minggu ni (30/6) selang seminggu baru nak try pakai dip n tell terus tengok terang ke tak terang 🫶🏻 semoga berita yg baik buat kita ye sis