Nk Tnya

Sy last period 21/3 tpi upt positif 19/5 nk tnya brp mggu yer.. Sbb first time nie?

Nk Tnya
4 Balas

Jenis period teratur ataupun tak ? Kalau period teratur bleh check ikut tarikh hari pertama last period.. Kalau tak teratur nak dpt minggu yg tepat kena prgi scan

4y ago

Nurse kira last period 9mngu Tpi doc scan 5mnggu..doc bgtau 2mnggu kna dtg blek utk scan.. Sbb nmpk kantung shjaa

Sis boleh trace pregnancy sis guna apps ni, masukkan data 1st day last period

kira dri last period tu. 21/3 tu hari pertama period kn.

Kire last period tu