Keguguran 6 weeks

Sy keguguran (6weeks) skrg dah 10 hari berlalu darah nifas pun da kering sepenuhnya, dan sy tidak di cuci sbb dr ckp rahim sy tidak perlu dicuci.. ada tak yg mcm sy yg keguguran tpi dr ckp tidak perlu cuci? #firs1stimemom

8 Balas

sy bleeding juga dan darah dia warna merah coklat , haritu pergi hspital dah buat scan , pap smears dan cek pintu rahim semuanyaa okay doktor cakap . but masi still bleeding jugaaa , doktor tak bagi apa2 ubat lagi