3 hari rules makanan bayi 6 bulan

Sy ikut 3 hari rules,dan anak sy menolak bila bagi ayam dan ikan bilis. Cuma nak makan sayur je. Then kakak ipar sy cakap disebabkan sy tak inroduce anak makan ayam n ikan awal² so dia taknak makan ayam dah. Sy jadi down. Salah ke saya? Dia cakap nnt anak sy takde protein. #firstmom #bantujawab #bantusharing #ingintahu

2 Balas

tak salah lah awak. takpe. keep on offer, lagipun anak masih dalam fasa nak mencuba. jangan giveup 💪🏻

2mo ago

terima kasih. lega saya