Tinggi anak tak naik

Hi hello , sy ibu kepada anak saya yg berusia 7 bulan lbih , arini pegi klinik , tinggi anak cume naik 1cm je , tpi berat sngt² okey , skrg anak da kategori diabesty , hmm sy tk thu nk bt cmne ada tk ibu2 lain yg punyai msalh yg sme mcm saya ?, #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

3 Balas

kena pegi klinik ke anak 7bulan? sy xdpt date pun kena gi klinik, next check up n injek baby pun 9bulan nnti.. ke mmg nurse suh dtg?

3y ago

sepatutnye tk perlu , sbbnye pasal bmi anak tu yg kena dtg sebulan sekali pulak , cume check up tu ikut cm biasa la 2 bulan skli

brp berat bb..mnum Susu ape

3y ago

ohh tu la , bb menyusu mmg kuat , mkn tu mkn gitu2 jela , tpi susu kerap bagi jgkk , tu la tinggi tk naik , nk bt cmne lgi la , haishh

aslkn ank sihat sudah

3y ago

alhamdulilah anak mmg sihat dn aktif