breast lump??

Sy ibu anak satu. Sy fully bf. Ank bru 41 hari. Baru semalam perasan, breast sebelah kiri semacam ada benjol/lump, tapi tak sakit. Kulit pun tak ada radang apa-apa. Susu keluar mcm biasa tak ada block ke apa. Siapa pernah ada pengalaman mcmni? Apa sebabnya..tu bengkak susu ke, clogged milk duct ke apa ya? Tqia.

1 Balas

Soal pengalaman masing2 ada pengalaman tersendiri..apa2 hal lebih baik puan rujuk dan bertanya srndiri pada doktor yg bertauliah dan minta nasihat dari doktor untuk masalah puan ini.. :)

5y ago

Ok..sekadar bertanya pengalaman smntara tak pg hospital lg.