Berbuka puasa

Sy harini pergi dua klinik, dari 8 pagi klinik kesihatan, habis jam 10. Sambung pergi klinik desa kol 11 sampai 1 baru siap. Dengan panas berbahang sakit kepala bdn penat. Sy terpaksa berbuka, takpa ka?

2 Balas

kalau risau dengan puasa tu boleh memudaratkan diri atau baby, boleh berbuka. cuma nanti refer ustaz/ah perlu ganti puasa sahaja atau bayar fidyah sekali.

kalau sampai mengganggu kesihatan takpa. jgn lupa ganti je nanti ☺️