Bolehkah guna inhealer

Sy hamil 9 minggu. Sy ada asthma & last serangan asthma 2thn lps. Tapi baru2 ni asthma dtg semula, sy batuk2 bila sejuk. Sy nk gunakn inhealer tp takut jejaskn kandungan. Ada sesiapa tahu? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

saya ada asma dr sblm preggy. masa preggy mmg asma saya akan dtg dan mmg sy guna inhealer. apa2 sis ty nurse sis. tp inhealer xjejaskan kandungan cuma sia kena dptkn rawatan dr yg pakar dan utk mereka pantau asma sis sepanjang kehamilan

3y ago

sama2

sis blh tnya nurse yg jaga sis di kk