Berat badan turun

Sy hamil 2bulan tapi berat badan turun😭 Sy risau sangat..makan pun ala kadar je sebab loya mual..bila berselera makan tuu nanti tiba2 rasa nak muntah,terus stop makan🥲 Sy pulak jenis tak makan sayur yg dimasak,cuma makan ulam2 tp doctor ada bagitau jgn makan ulam sebab risau parasit jika tak dicuci betul2.. #luahperasaan #firsttimemom #pregnancy #sharemoment #2bulan

1 Balas

normal sebab faktor alahan.InShaAllah nanti masuk trimester kedua,berat akan okay.