28 Week

Sy hamil 28 week.. Vagina sy terasa kembang.. Adakah normal?

39 Balas

sy nak masuk 28w tp dah start rasa sakit kat tulang ari2 tu masa 24weeks gitu. kdg jalan lama dkt mall, jln laju pun sakit kat situ. nk bgun, time tido mlm jgn ckp lah. sakit betul rasanya kena kepit bantal kat tgh xboleh rapatkan kaki kalau x lg sakit

1y ago

Hehehe itulah yg sy sedang lalui skrg. Nk bgn duduk berjalan smua sakit. Kdg2 pk bukan2 sb anak 1st kan tp bl doktor ckp normal. Jd sy pun bertahan la.

sma la...lg² klau nak bab makin kembang dia cm kepala bby nak klur plk kdg² sy risau smpi tutup dgn tangan sndiri 🤣🤣

1y ago

hahahahah sama lah

Assalamualaikum, nak tanya kat sini ada yang bersalin anak pra matang tak? sy 28w6d dah kne bsalin. emergency czer. sebabkan sy ada drh tinggi, uri baby bermasalah ada part y dah rosak, apa zat y kite makan dah xsmpai kat baby. thats why sy kne emergency czer. skrg dh 22 hr baby dkt nicu. Jom la bkongsi pengalaman y mane ada ank pra matang tu.

Normal..ni perasaan je.. Sbb baby dh menekan2 saluran bwh tu.. So seakan2 mcm baby nak keluar..hahaha.. Xde apa2 pun sbnrnya

saya 28week . tetapi hb saya tetap low ☹️ apa yang perlu saya makan ?

6mo ago

Kalau saya hb low ... saya mkn buah jambu batu alhamdulillah naik elok

sape ada pengalaman uri kt bawah 😌saya uri kt bawah anak pertama jadi dokter ckap kene opret so anak saya tu akan jadi pra matang ke sbb saya dh 7 bulan

1y ago

Haah biasa dia opret sbulan sblm duedate...

sama...rasa sakit bahagian tulang pelvic..kdg rasa mcm dihiris pisau.

2y ago

yee. .mmg sakit sgt rasa nya

sy nk tnya sy 28 mngu nk tdo mlm rsa mcm x selesa x ckop nafas..rsa.tu normol ke..

1y ago

ank sy brmain dlm prut sy rsa alhamdullilah dia brgrak klu x brgrak lngsung sy x nk trma

sama. kdg2 ckp ngn somi, anak nak kuar dah ke ni yangggg. 😆

sy pn trasa.. smpai susah nk bgun..😂😂 berkais2 nk bgun kalo duduk brsila..

1y ago

Sy kalau nk bgn mcm2 doa baca. Nk start berjalan tu fikir dulu 😂😂