Jahitan terbuka

Hi, sy first time mom nak tanya...sorry kalau gambar lukisan sensitive sikit. Adakah tempat yg sy bulat tu bermaksud jahitan terbuka? Tp sakit x de...nanah x de...nak tanya mommy yg berpengalam sebelum hantar kek DR. #firstmom #firstbaby #ingintahu

Jahitan terbuka
2 Balas

sy mcm ni juga dulu . tpi lama' sy tgok jahitan yg seolah tak dijahit/terbuka tu bcantum smula. tp makan masa .

kalau saya dlu,mmg doktor yg jahit mcmtu..so kira xterbuka..doktor yg salah jahit..