Due august 23

Sy doakan semua ibu2 due august ni semoge dipermudahkan bersalin , semoge ibu and anak sihat, semoge sentiase tenang and positive, dipermudahkan urusan berpantang, diberikan kekuatan dan selamat berbahagia bersama baby tercinta ❤️

10 Balas

Aamiin2 Ya Mujib. Terima kasih dan semoga doanya berbalik pada awk. 10/08 kena masuk wad, 11/08 czer insyaAllah twin babies. Semoga semuanya berjalan lancar 🥰

Aminn🤲🏻 Due kita sama awak. Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak jugak🤲🏻🤍

Aamiin. Due 8.8 tapi masih belum ada tanda kecuali perut mengeras. Doakan saya ye

sy due esok,tp belom ada apa2 tanda nk bersalin lg,doakan sy yer ibu-ibu

sama la due date kite..23/8,tp da kuar lendir da..Perot kerap mengeras

sy 9/8 admit nak induce, moga semua dpermudahkan ..doa kan sy ye

Alhamdulillah due 14/8. Selamat bersalin 29/07.

9mo ago

Perut mengeras 3 hari. Tkde keluar tnde pape pun. Pergi hospital hari ketiga tu tahu-2 dh 3 cm

amiin🤲🏻

🤲🌻

aamiin