sakit perut

sy dh nk msok 39 mggu,ssh nk buang air besarlah..perut ade rse sakit tp bile msok blik air xmau plak nk poo poo.Tu tnda2 nk bersalin jgk ke ye,,bkn kalo nk bersalin akn jd cirit brit ke spatutnye..confius la sy.

1 Balas

Sama mcm mertua sy...die sakit perut mcm nak berak..pastu g klinik sekadar nak check darah..due date lg sebulan..misi cakap awak kene pergi hospital sekarang..awak dh nak beranak..huhu..g hospital..check dh 7cm..pastu beranak terus..alhamdulillah..mudah sgt