lately emosi trganggu

Sy dh nk masuk 35weeks skrg.. Tpi lately nii slalu rasa emosi xmenentu...asyik nk marah je dgn anak first(4tahun)..kdg rasa mcm stress sgt😓 Ade ke ibu" yg mcm sy😅 Korg buat ape ye nk redakan marah tu...asyik nk marah jerrr,, kdg bile dh marah bby dlm perut mngeras smpai ngilu perut😓 bby pon ikut stress kot...sy risau fetal disstressed..takot branak awal..

1 Balas

sy pun 35weeks, ade anak 3tahun.. mcm sis, sy pun marah2 anak, kesian sgt anak.. sy mmg cuba belajar sabar jela skrg ni, bila nak marah, sy cuba tahan jugak walaupun sy sakit hati sgt.. kita mak2 kena faham, dia bakal dapat adik, jadi reaksi dia mmg akan berlebihan, sis kena kuatkan lagi sabar tu..sian kata anak klu asyek kena marah jek..