hi ibu saya nak tanya

sy dh masuk 35 minggu skrng.. .. ada rasa butterly/bubbles, tolak2 dkt are ari ari.. .. kpla baby dh ada dkt bawah... bawah pusat mmng sy rasa gerakan...tpi yng area ari2 ni mcm pelik..haha.. getar2/angin/sy rasa mcm ada bunyi angin/air x tahu lah..... tpi sy tahu itu bukan bunyi ...cuma rasa die mcm bunyi😅...knp eh?

1 Balas

35w dah kena pergi check up seminggu sekali kan? nanti tanya nurse ok? nk jawap pun taktau mcm mana sbb tak alami.