Pernah tak kena kakak tiri or sapa² ajar kita sruh bagi baby 3 bulan mkn Nestum?

Sy dh kena baby tk lahir lagi. disuruhnya kita bagi baby 3 buln nnti mkn Nestum katanya ank dia 3 bulan dh mkn Nestum 🤦 kak tiri sy pulk bukn tua pun umur baru 23 tahun ank sorg.dia kata kecil² kena ajr bila sy kata ouh tkpa la lain budk lain antibodi lain2 pastu kata kak ngh kena ajr tgk ank akak ok ja.jadi meluat pulk org mcm ni biaq la kita nk bagi ke or tk kn😅 nasib sy hbis pantang balik negeri asal dh tidk yg bukn² diajarnya #pleasehelp #bantusharing

19 Balas

Jangan lh dgr ckp dorg sis... Konon2 baby boleh kenyang tidur lamalh. Jangan2 nty awak yg menyesal...

jawapn simple “ohh tu anak kau, ini anak aku keluar pun dri tmpt lain2” hahahahaah

saya dulu parent yang suruh tapi saya membatu je 😂 ada aku kesah , nyawa anak aku lagi penting ..

Jangan sesekali bg baby makan apa2 selagi dia belum 6 bulan. NEVER EVER.

Lebih baik dengar nasihat dari nurse lah.. Itu lebih baik

jangan sis. susu sahaja

apeee lah mereka tu

eee memandai ajeeee

Xpnh