mkn ubt demam time prgnant

Sy dh dmam 2hari y lps..hari ni bru larat nk g klinik..to pom than skit kple sgt2..doc ad bg ubt dmam,bleh ke org y mgndung ni mkn??sy tny doc td..dy ckp bleh jer..tp sy agak ragu2 skit..mklum la,ank sulung..nk mkn ubt2 ni tkot skit..tkot ad effct ap2..ad x spe y brpglamn mcm y sy hdpi skrg??

6 Balas

Boleh sis, Yg penting kalau sakit mesti jumpa doc sis, x boleh telan ubat without consultation.. x kira la sakit apa skalipun kena jumpa doc ya 🥰