Delay period.

Sy dh 3hari xdtg period. Kalau ikutkan 20hb bulan lps tarikh period sy. Dan 20hb ni xdtg juga. Tanda tanda nk dtg period spt, skit diputing payudara, keputihan jernih mengalir dgn bnyk sudah dirasai minggu lps lagi. Sy ingt tanda period. Kemudian sy tunggu, period tak keluarr. Adakahh ini tnda kehamilan ataupun kerana perubahan hormon?

1 Balas

Cek la upt.. Simptom nak period sama je dengan simptom awal pregnant