Kaki bengkak 😏

Sy dh 39week 1day..tp ramai tegur knp kaki xbengkak pun... Yg hairannya kaki sy pernah bengkak teruk masa kandungan 5bulan mcm tu.. Tp skrg dh dkt due sgt kaki xdak bengkak lngsung. Mak sy dan MIL pun asyik tegur, aikk kaki xbengkak pun. Then sy tnya knp klu bengkak.. Diorg cuma jwb "xde la,ujung2 ni slalu kaki bengkak,lps bengkak slalu beranak la...Cuma nk tnya normal ke kaki xbengkak ujung2 ni? Sy pertama kali mngandung.. Kurang arif..

30 Balas

sama sgan sy sis, masa 5-6 bulan haritu bengkak jugak kaki..dah masuk 3rd trimester tak de pulak bengkak, sy pon pelik jugak..tapi elok lah tak de bengkak, bengkak pon risau tak bengkak pon risau 🤭