contraction

sy dh 39w baby kerap sgt mengeras sejam dua jam keras pstu okey balik normal tk? tp tkdk la sakit mana biasa la dia mengeras tu,cuma boleh tk bg hint rasa contraction yg mcm mana kena p klinik terus? selain dgn keluar lendir drh dgn pecah air ketuban!

2 Balas

kerap mengeras sila trus ke hosp. takut dh ade bukaan. sy bersalin 3/2 aritu mcm ni lah. kerap mengeras seharian tp tanda lain xde. pergi hosp sesaja nk check. tahu2 kena tahan sbb dah ade bukaan rupenye

1y ago

yeke allahu terima kasih info doakan urusan sy dipermudahkan ya🥰

Sakit yg datang mcm senggugut, setiap 5 minit skli. N makin lama makin sakit