37 weeks

Sy dh 37 weeks n first pregnant ... Klau sakit bawah perut masa bjalan . Normal ke ye .

53 Balas

ada ke cara nak bagi bby keluar awal? tak nak bagi overdue? 37weeks dah

2y ago

kena banyak kan berjalan bagi cepat pembukaan..bgi longgar kan di bahagian celah miss v kita tu..saya pon skrng bnyk berjalan dalam rumah je..jln jln jln..tapi tak ada jugk tanda tanda nak bersalin bby masih seronok duduk dalam perut ibu nya lagi..tak nak klur😅

Normal. Doc saya suruh saya enjoy je this jouney. Sebab bila baby dah keluar, dah lain pulak nak lalu.

sama dgn saya.. sakit bawah perut kalau jalan.. bila dia mengeras pun terasa smpai bwh.

salam smua. sy da 37w5d masalahnya Gigi geraham sy sakit sangat. boleh ke nak g cabut? tak tahan.sakit.😭

2y ago

Biasa doktor tak bagi cabut tapi klu sakit sangat mungkin bole.. sebab hari tu saya nak masuk 37 week ada cabut gigi jugak..

ye normal. saya 35pon dh start sakit sampai terpaksa minta cuti awal tanpa gaji 😅

2y ago

sye 37 weeks baru ambik cuti

normal sis..sy pon 37w4hari da.jln mcm pengguin.nk bgn sakit bjln byk skit.rsa xlarat sgt da

Same lahh sy pun dh 37week,rse ngilu dekat celah kangkang kncing memang kerap lah..

Normal . Same weeks here.. semoga dipermudahkan urusan kita 😮‍💨😮‍💨

Normal.. Sbb dh mak trimester 3...

37 week doctor kata dh ckup matang standby je brg2