cucuk perancang

Sy dh 2minggu period lepas cucuk perancang.. ruginya rasa tak puasa.. mmg normal ke period yg lama mcm ni?

2 Balas

Pengalaman saya anak first ambik perancang depo(suntikan setiap 3bln) ni memang takperiod lgsg agak lama dekat 8bulan camtu taksilap. Then kerap demam and terasa mual, buad keputusan cuma ambik suntikan pertama je. Lepastu tak ambik dh, cuma merancang sendiri je. Anak second ni takpasti nak ambik apa. Dokter suggest ADR(sejenis alat kecil dimasukkan kedlm rahim) 🤔

Yg sy tahu kuar skit2 atau tk kuar lgsung..sy pun bru first time ambk..tk period lg..