tips tambah berat

sy dh 21w tp berat x naik2.. berat sama je dr sblum pregnant lg.. ada tips x utk tambah berat? risau sbnarnya, tkut effect baby.. #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

dah scan berat baby tak? kalau berat baby naik seiring dgn usia, tkde masalah pun dgn berat kita. dah 37w ni berat saya naik 6kg je tapi berat baby normal naik sekali so ok je dr kata

2y ago

belum lg.. awl bulan 6 ni scan.. ooh mcm tu ke, okay2 terima kasih ye