Muka breakout & berjeragat

Sy dari mula pregnant jeragat start naik banyak kt muka. Adakah ni disebabkan hormon? Ada sesiapa yg ada masaalah yg sama ke?#firstbaby

23 Balas

sama la sis , hormon ...lepas brsalin bru elok...cuma kne cari product yg boleh hilangkn parut sahaja😘

4y ago

Boleh cuba serum kins & kats. Saya pengguna. Dan skrng saya jual. Saya tgh pregnant 31weeks. Alhamdulillah muka tk kusam 🥰. Bole whatsapp 018-3891239

Betul mostly sebab hormon. Boleh dapatkan nasihat doktor cause effect org lain2 time pregnancy.

sy setiap kali pregnant muke kusam n breakout....dah tu kulit jdi gelap😑...celah2 pon hitam

ye hormon. sy masa prgnant dlu,klit kering smpai mngelupas. dalam 3 bulan gak bru okay balik.

sy awl2 trimester pertama, naik jerawat muka jd breakout.. dh msuk 2nd trimester muka dh ok..

4y ago

Sama Lah Dengan Saya 😅

Saya tiap kali pregnant mmg muka akan breakout.. Tapi lepas besalin nnti ok balik.. Hihihi

sama lah, sya pun muka dan badan smua naik jerawat

Sama macam saya. Sekarang saya pakai serum

Ya mmg Hormon.. lps bersalin slow2 hilang

Sama... Muka kusam, jeragat.. Huhu