CUCI BAJU BABY

Sy dah msuk 30wks, ada x ibu² yg msuk 30wks dah cuci baju2 baby n beli brg2 keperluan baby yg lain? Ank first, jdi sy nak tau ibu2 mula cuci baju baby n kemas2 apa yg patut wks brpa😆😆sbab risau juga klu t'branak awl #ingintahu #pleasehelp #firstmom

27 Balas

Saya dh siap basuh semua masuk dlm beg dh semua brg baby😆 masuk 28w terus cuci baju semua, yg tak beli lagi barang pantang ibu ja😅 yg lain semua settle dh