CUCI BAJU BABY

Sy dah msuk 30wks, ada x ibu² yg msuk 30wks dah cuci baju2 baby n beli brg2 keperluan baby yg lain? Ank first, jdi sy nak tau ibu2 mula cuci baju baby n kemas2 apa yg patut wks brpa😆😆sbab risau juga klu t'branak awl #ingintahu #pleasehelp #firstmom

27 Balas

Saya nak masok 34week belom cuci apa lagi .. esok nak kena minta suami buatkan lah hihi .. sbenarnya mmg dah lama nak siapkan brg tapi asyik tangguh ja huhu

Sy 26w dah start cuci² kemas² brg baby,. Abb high risk bbila bole jd pape,, jd prepare sesiap dlu ,, skrg pn asyik kua msuk hosp je dah ,.🤭

Bila sy tgok post ni baru rasa nak cuci baju. Saya risau kalau pack awal2 takut baju jadi kulat atau berbau.. macamana nak prevent ya?

saya 34week dah , barang2 hospital belum packing. ada yg tak beli pun lagi.. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua..

30w dah beli barang baby n siap packing dah. Barang ibu je belum lagi. Ada lagi sikit. Mcm maternity pad, breastpump mcm tu.

Sy 28week baju baby smua dh setel.. Dah pack dlm beg hospital..skrg dh 33week tggal brg mamanya yg xsiap pack lg

sy 33 mggu baju dah cuci cuma xpack lg...smga Kita semua dipermudahkan spnjg urusan bersalin nnt 🤲🤲🤲

sy sis nak masuk 33 week mgdg ank ke 2,cuci bju dah ,tgl kemas baju lagi,nanti 35 week bru rajin kemas🤣.

sy 32weeks bru standby semua🤣 now esok dh 34weeks. semua dh siap. standby jelaa bila2 boleh beranak yaa

Saya pun dah 30 week 1 dah,tapi belum ada persediaan lagi,next month dah 8 bulan baru beli keperluan baby.