Positive or negative

Sy dah lmbt period 3hari,sblm ni sy Ada spotting coklat and pink² dlm 2hari..perut sy pulak dah 1minggu cramp..pagi smlm sy test guna air kencing pertama terjaga tgh Malam..xsmpai 1minit naik line samar²..harap² Ada rezeki sy Dan suami..#firstmom #firstbaby #ingintahu

Positive or negative
2 Balas

sme GN sy..chek samar..sok Nye chek samar jgk lusa bli lgi alhamdulillah dh double line wlau x pekat..now dh msuk 7 mnggu alhamdulillah rzki hdia anniversary sy yg prtma..Ni ank ke 4..moga Ada rzki sis.. doa yg baik2 je..

1y ago

Tula sy Pon hrp2 la Ada rezeki buat sy Dan suami..xnk mengharap sgt nti kecewa...sedih jugak sblm² ni asyik 1line je..ni dpt Samar gembira sy xterkata...smpai ngs dlm bilik air..tapi 3hari berturut dpt samar² je...xda pekat line nya...Tu jadi sy risau..hmm

Nmpk mcm ada samar2 satu line. Cuba sis check lg 2-3hari utk progression line. Patut makin pekat. Lebih elok test slps 2mnggu period delay.

1y ago

Ye btul baru lg ni. Hormon bru nk mningkat. Symptom pregnant lbih kurang period. Cramp mcm snggugut tp mild shj. Breast rse full. Semoga ad rezeki buat sis n husband. ?