Sakit tekak dan selsesama

Sy dah 23weeks, dah dua hari alami sakit tekak dan selsesama.. Boleh ke sy mkn ubat yg biasa di mkn atau ada ubat khas untuk ibu hamil jika sakit tekak dan selsesama. Thnz

2 Balas

Cuba kuatkan antibody minum susu campur dgn serbuk kunyit or tea o madu.. Ubt selsema tk elok sgt.. Kalau sakit tekak boleh la kemam ubt untuk sakit tekak..

minum air masak byk.dan try mkn madu dulu..ubat selsema kalau boleh elakkn..tp kalau xtahan sgt,ambil ubat atas arahan doktor ye..semoga cepat sembuh..