Normal ke sakit pinggang di trimester ke2 ?

Sy dah 18 week , Kerap sangat sakit pinggang dan susah nak tidur

3 Balas

normal tu, beby nak mmbesar.. tggu trimester ke3, bukan tahap susah tidur, sesak nafas, nak terkencing2 tiap stgah jam, kerap lapar, beby plak excercise tgh mlm pakej main rollercoaster, suami brdgkur kat sbelah pun rasa nak tampar2 dia sbb kita xleh tdo lgsg.. ahhahaha..

3y ago

baru2 ni normal lah

Macam Mana ibu mengandung nak kawal emosi dari sensitif@tekanan@anxiety@marah???? ada sesiapa yg sma mcm sy ke? skrg 18w3d. tetiba perasaan benci dengan suami pun ada. sy x ska la perasaan Macam nie.

2y ago

natural itu kdg gitu waktu preggy...cuba buat yoga calm urself...pray...dan tgk benda kehijauan ke tenangkan diri...try b positive

tgh mengalami 🥲