muntah keluar darah normal ke

sy dah 14minggu tapi masih muntah nonstop sampai perut cream pergi kecemasan doc ckp darah sy tak tunjuk sy dihidrat. skg kat rumah muntah sampai keluar darah. sy perlu bantuan #seriusnanya

2 Balas

Tak normal awak. Perlu ke hospital segera. Takut ada sebab lain. Awak pulk pregnant. Bahayaa.. klau asyik muntah je. Ada darah pulk tu. Cuba pergi hospital terdekat yg lain untuk bantuan. Takpun, ke emergency cakap je mengandung dan muntah darah. Sy harap ada la doktor prihatin keadaan sis. Takut masatu, dr pelatih je. Dr pelatih ni bukn betul sgt. Risauu kdg.

2y ago

sy dah pergi kecemasan tapi tak dilayan just amik darah n doc ckp sy ok to yg sedih husben pun pelik

Hi awk. Sy baru je lepas muntah warna hitam. Itu maksudnya darah ke? Sbb sy takde makan apa2 warna hitam. Risau pula huhu