38week, sapa pernah alami

Sy da masuk 38 week, tpi kerap rasa sakit nk membuang... Bila nk membuang sakit tu hlang.. Than dia dtg blik sakit tu, dan hlang Ada x spa2 yg pnah alami mcm ni Ke tanda2 nk bersalin? First prgy, so mummy to be ni agak confused! #ingintahu #bantusharing #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Byk dgr kalau kerap rasa sakit nk membuang tu mmg dh kira tanda2 nk bersalin. Rasa sakit je kan tp tkde rasa nk membuang pun eh?