Confusing Pregnancy

Sy cek upt pukul 12.30pagi, awal2 tuu 1 line jaa..then sy biarkn, tibe2 pukul 8.30pagi tgk ada 2 line, tpi kabur sngt...masih valid ke kptsn upt tu??sy guna upt beli dkt farmasi#pleasehelp #ingintahu

8 Balas

Try test lagi smggu kemudian sis, sy dlu mcm tu juga.. tiap bulan mmg expecting pregnancy..kiranya tiap bulan asal badan rasa lain sikit trus test upt, so nk d jadikan crita..slalunya lepas cek, letak d tmpt biasa letak(d bawah sink) tetap 1 line, ada sekali tu .. bangun pagi(cek subuh around 2 am)tekejut nmpk da dua line tp 1 line tu samar sgt2.. pun fikir evap line time tu.. smggu kmudian cek da terang.. so mmg sya positive la

1y ago

yekee, semoga ada rezeki sy tahun nii🤲 Terima kasih awak🥰

baca kat instruction tu sis. ada tulis masa yg sepatutnya. kalau lebih dr masa, tu evap line bukan +ve dah. kalau rasa ragu2, buat test lg sekali pakai first urine subuh2 tu.

Sama 😭🥲 tapi ramai kata tak valid , but first pregnancy saya macam ni jugak, know know pregnant. baru ni saya test jadi macamtu jugak , harap ada la rezeki second baby🥲

1y ago

Malam check single line , esok pagi tengok upt dah naik samar . Lepastu check seterusnya pun sama. Dah sebulan tu baru pekat line dia.

tak valid. ikut instruction jenama upt. kalau lebih dari tempoh yang dinyatakan dah tak valid. lebih elok urine pertama lepas bangun tidur.

kputsannya apa sis..pregnant tak..nak tahu please🥺

xvalid. upt hanya valid dlm tempoh 5minit shj

Invalid sudah lebih dr 15 min sis

try test lagi sekali dear