6week & bleeding

Sy buat kerja rumah harini, agak letih turun naik tangga. Smpai rasa semput n sesak nafas. Then malam td sy masuk toilet utk mandi, masa buang air keluar darah color pink sikit n 1 ketulan darah pekat (size kecil).. sy dh susah hati.. tp perut xde krem xde pape. Sebab sy penat sgt ke? Atau tu petanda nak keluar haid atah keguguran? 😰 … sy nk jumpa dr tp terasa lama sgt nk tgu pagi ni. Hati dh fikir bukan2. Sy ttc dh 4 tahun… 2thn lepas pregnant tp baby meninggal. Thn ni bru pregnant balik harap2 semunya selamat. Susah hati sgt xboleh tido terfiki2 dr td 😥😥😥

1 Balas

lepas ni bt keje y ringan2..jgn terlalu push diri utk bt keje sampai penat.awl2 ni better bnykkan rehat sbb blm tahu kondisi tubuh mcm mne.semoga Allah permudahkan urusan sis dan baik2 saja

1w ago

Tula menyesal pulak sy buat keje rumah harini 😭😭 tq sis utk doanya aamiin aamiin