Turun darah

Sy bru kluar wad sbb turun darah...sy mengadung 6 mgu...soalan sy..sy msh kluar darah merah xbnyak tpi diserta rsa memulas knp yea ibu2..?darah apakah itu ibu2..?#ingintahu #firstbaby

Turun darah
1 Balas

Masa sis masuk hospital doc cakap kenapa ya? Kalau doc ckp okay je sis banyakkan rehat ya bedrest, sebab kandungan sgt baru dan fragile

3y ago

Allahu. Kalau doctor syak macam tu dan sis ada pendarahan dan sakit macam tu saya suggest sis ke hospital untuk buat scan dari bawah. Dari symptoms sis tu mungkin betul kandungan luar rahim dan sangat bahaya jika dibiarkan